En lækker varmende suppe opskrift, som du vil elske. Det er uden tvivl en af vores favoritter!
Opskriften er til 6 pers.
Opskrift:
2-3 porrer
2 alm. gule løg
1 kg kartofler
2 fed hvidløg
1 bouillon terning
1,5 l vand
1 spsk gurkemeje
salt og peber.
Fremgangsmåde
Svits låg og hvidløg på panden i olie fint blanke. Tilsæt porrer og kartofler og steg i ca 10 min, uden at det tager farve. Tilsæt gurkemeje, bouillon og vand og lad det simre 1 time eller 2. Blend hele herligheden med en stavblender og smag til med salt og peber.
Brug ristede kikærter med dit yndlings krydderi som topping på suppen.
Opskrift udviklet af ernæringsterapeut Anja Lindberg
Ristede Kikærter
Du kan riste dine kikærter på en pande eller du kan vende dem med olivenolie, salt og krydderier og riste dem i ovnen ved 200gr. i ca. 30 min. På den måde får du helt sprøde og knasende kikærter.
Du kan bruge kikærter fra dåse, som er klar til brug eller du kan selv sætte i blød og koge dine kikærter. Se fremgangsmåde længere nede.
Anvendelse:
Sæt de tørrede kikærterne i blød i vand i 12-24 timer. Skyl dem grundigt og kog dem herefter i ca. 45 min.
Vi elsker at dele ud af vores passion for økologisk, plantebaseret kost.
– og det behøver ikke at koste noget!
Vi håber, du vil nyde godt af vores lækre opskrifter.