Familievirksomhed

Vi er stolte af at have DK´s bedste og mest avancerede sammensætninger i vores Økologiske Koldpresset Juice med min. 80% Grønt/bær og max. 20% frugt.

Velkommen til ren, rå økologi, hvor kvalitet er i absolut fokus!

Living Superfood drives af ægteparret Anita & Allan. Allan har været landmand hele sit liv og har bred viden omkring dyrkning af forskellige afgrøder. Ydermere er han “sundhedsnørd” med en livslang interesse for kost og ernæring. Allan er gift med Anita, som har en bred viden inden for krop, kost og ernæring. Anita har stor erfaring/passion omkring hvad plantebaseret kost har af betydning for os både fysisk og mentalt. Hun er certificeret kostvejleder/coach samt fysiurgisk kropsterapeut, og har stort kendskab til kroppens behov og funktion/vitalitet. 
Sammen har de 2 børn Sine på 22 og Mikkel på 20 år. Vores store passion for sunde juicer og sund kost generelt strækker sig mange år tilbage, og vi har altid haft stor fokus på, hvordan man hele tiden kan optimere sit helbred både fysisk og psykisk

Kald os bare "nørder", vi går nemlig op i deltaljen og går aldrig på kompromis med kvalitet. Vi "nørder" hele tiden med udvikling og sammensætning af optimale funktionsdygtige produkter.

Vi brænder for økologi og bruger udelukkende økologiske råvarer i vores produkter, hvilket er én af grundende til, at så mange har prøvet vores økologiske juicekure.
Vores fokus og vision er at fremstille kvalitets produkter af absolut verdensklasse til den sundheds bevidste forbruger, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Derfor har vi udviklet produkter, der gør det nemt og sjovt at øge sit daglige indtag af grønt, frugt, bær og de eftertragtede superfoods.
Vi bruger udelukkende skånsom slowjuice og derefter straks lynfrysning, for at bevare alle vitaminer, mineraler, antioxidanter og enzymer helt optimalt.
Man er dermed sikret friske juicer til sidste flaske.
Vi bruger ingen former for varmebehandling eller tilsætningsstoffer af nogen art.

Vi dyrker som de eneste i Danmark vores hvedegræs udendørs, hvor afgrøden får optimal vækstbetingelser. Dette har stor betydning for næringsindholdet i den færdige juice.

Vi vil løbende udvikle nye spændende produkter til den sundheds bevidste forbruger.

vigtige facts

1
Liter juice
1
kilo frugt
1
kilo grøntsager
1
Tilfredse kunder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND en 3 dags valgfri Juicekur

Modtag eksklusive tilbud og nyheder og deltag samtidig i konkurrencen om en valgfri 3 dags Juicekur - vi trækker en vinder blandt alle hver måned.

os bag Living Superfood

Anita Jensen

Allan Jensen

×

Kurv