Findes der noget bedre end en hjemmelavet basilikum rucola pesto? Det skulle da kun lige være en lækker slowjuice med minimum 80% grøntsager. Prøv fx en af vores velsmagende juicekur varianter.
Denne basilikum pesto opskrift med rucola er utrolig nem at lave, og smager så fuglene synger!
Ingredienser til basilikum rucola pesto:
- 100g. Frisk Basilikum
- 100g. Frisk Rucola
- 100g. Cashewnødder
- 50g. Parmesan eller vegansk ost
- 2-3 fed Hvidløg (presset)
- 1 dl. Olivenolie
- Saften fra 1-2 Citroner
- 1/2 stk. Havsalt
- Friskkværnet peber
Sådan laver du vores lækre rucola pesto opskrift med basilikum:
Basilikum og rucola skylles, mens cashewnødderne kortvarigt overhældes med kogende vand.
Herefter blendes alle ingredienserne sammen til den skønneste og mest velsmagende basilikum rucola pesto – ever!
Opskriften er udviklet af kostvejleder Anita Jensen.
Hvorfor ikke prøve at lave et pesto-æg? Det er super lækkert!
Kom lidt olivenolie på en middelvarm pande. Læg herefter en skefuld basilikum rucola pesto på panden og spred pestoen lidt ud. Klik et æg ud ovenpå pestoen, skru ned for varmen og læg låg på panden. Steg indtil ægget er færdigt og tilberedt.
Velbekomme!
Se inspirationsbillede til ægget længere nede på siden.
Gratis opskrifter
Vi elsker at dele ud af vores passion for økologisk, plantebaseret kost.
– og det behøver ikke at koste noget!
Vi håber, du vil nyde godt af vores lækre opskrifter.